Sobre mi

El meu nom és Alexandre Monteys Montblanch, i tot i que sembla que pugui ser l’arxiduc de les terres altes del Penedès, només sóc un dissenyador gràfic, aficionat a l’enquadernació, la fotografia i amant dels processos manuals. I sóc de Barcelona, no del Penedès.

La meva vida ha donat moltes voltes: després de passar per la universitat provant sort amb l’enginyeria tècnica industrial mecànica, i posteriorment amb el disseny de producte, em vaig haver d’incorporar al món laboral de la construcció. Sí, sí: la construcció. Però això no s’acaba aquí! He treballat de cambrer, de professor de repàs, de cambrer un altre cop, de guixaire, de pintor i de cambrer per enèsima vegada.

Un cop vaig tenir l’oportunitat de tornar a estudiar, el disseny gràfic ja havia passat a formar part de la meva vida quotidiana, així que em vaig matricular a l’escola EASD Pau Gargallo de Badalona, del que m’he encarregat del seu servei de reprografia durant dos anys.

Tota aquesta experiència prèvia em serveix com a base de dades personal i ha configurat el meu caràcter, fent de mi una persona seriosa, responsable i exigent, que té molt en compte els processos tècnics i de producció.

Sóc un apassionat de les arts tradicionals amb aplicacions actuals, com el lettering, el letterpress o l’enquadernació artesanal, i tot això es nota en molts dels meus projectes, encara que el món digital ha passat a formar part del meu dia a dia. No t’ho creus? Mira això ; )

He participat en projectes en equip com NAU3, organitzat des de l’escola entre alumnes i professors, ocupant-me de l’organització, disseny i producció d’aquestes jornades d’art i disseny, que inclouen tallers i conferències de professionals del sector com Ivan Castro, Domestic Data Streamers, Lo Siento, Tascansaia, Guillem Ferran, Les Chevalets

També he dut a terme projectes com a dissenyador freelance (aquest meravellós col·lectiu de treballadors autònoms que no arriben a final de mes). Sobretot he desenvolupat projectes d’identitat, treballant directament amb el client, proveïdors i col·laboradors externs.

Cada projecte té el seu propi caràcter i sóc capaç d’adaptar-me a les necessitats de cadascun d’ells. Si vols comptar amb mi o simplement em vols conèixer, fem un cafè?

 

Descarrega’t aquí el meu currículum.

(también disponible en español aquí!)

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!